Expertise

LedsSaveTheWorld (LSTW) vervult een partner- en expertiserol in het uitvoeren van projecten voor de professionele markt. Kenmerkend is een bijzondere passie voor licht en led en werken met 100% duurzame verlichtingsoplossingen. Wij leveren aan diverse branches en verzorgen maatwerk om goed aan te sluiten bij uw business. Bij LSTW denken we al 10 jaar in business cases en gaan wij met u graag het gesprek aan om de beste resultaten te leveren. We delen graag onze passie met u als klant om u zo te inspireren, informeren en te voldoen aan een wezenlijke basisbehoefte van uw klant en/of eindgebruiker.

 

Kenmerkend voor werken met LSTW.

  • Samenwerking en maatwerk per branche.
  • Persoonlijke aandacht.
  • Bewuste keuze in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.
  • Maximale energiebesparing!
  • Lichtadviezen en lichtplannen.
  • Solide organisatie.

 

  • Samenwerking, maatwerk en persoonlijke aandacht.

Wij geloven heilig in, dat duurzame oplossingen het beste gerealiseerd worden als het zo goed mogelijk aansluit bij uw business en en ruimte is voor persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht krijgt u in de vorm van één vaste contactpersoon die garant staat voor klantvriendelijkheid en zoveel mogelijk meedenkt en op verschillende niveaus als sparringspartner of probleemoplosser kan optreden. Op deze wijze borgen wij via persoonlijke aandacht succesvolle projecten en de kwaliteit die u mag verwachten van een advies- en realisatiebureau in led verlichting.

 

  • Bewuste keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

U kiest voor Ledssavetheworld als uw bedrijf een bewuste keuze wil maken in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Wij werken met 100% duurzame verlichtingsoplossingen en zijn al vroeg langdurige en hechte samenwerkingsverbanden met gerenommeerde fabrikanten over de hele wereld aangegaan. Hierdoor kunnen wij lichtadviezen ontwerpen en realiseren met een optimale lichtkwaliteit gecombineerd met een zeer lange levensduur.

– Bij LSTW zijn we ook specialist in certficeringen en daarom werken we met verlichtingsbronnen die bijvoorbeeld de CE, ErP, RoHS en TÜV-certificeringen passeren.
– Verlichtingsbronnen worden op de ERP functionaliteiten getest.
– Wij zorgen er altijd voor dat de LM79 of LM80 rapporten beschikbaar zijn om de specificaties aan te tonen.
– Uiteraard werken wij met een ruime garantieperiode.

 

  • Lichtadviezen en lichtplannen.

Licht is er in alle soorten en maten en elke lichtbron heeft unieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Dankzij onze ervaringen met licht zijn wij daarom in staat een gedegen lichtadvies te geven. Onze lichtadviezen kunnen wij voor u uitwerken in een uitgebreid lichtplan met bijvoorbeeld de minimale lichtwaarden etc.

 

  • Solide organisatie.

Ledssavetheworld is een solide organisatie met 10 jaar aan kennis en ervaring in led oplossingen. LSTW is onderdeel van de EWS holding die reeds 30 jaar aan bestaansrecht heeft.