LED-engineering

LED ontwerp en ontwikkeling voor de professionele markt.

Heeft u een toepassing waarin verlichting een belangrijk onderdeel is en bieden de standaard verlichtingsarmaturen/ -producten hierin geen oplossing?

Expertise in LED-ontwikkeling is een vak, wij noemen het intern LED-engineering. Kunstmatig licht ontwikkelen voor een toepassing is een onderwerp waarin onze ingenieurs energie van krijgen. LedsSaveTheWorld adviseert u deskundig en met plezier over hoe LED verlichting in het lichtplan gerealiseerd kan worden. Door samenwerkingen aan te gaan met selectieve partners is het voor ons mogelijk om conform de wens van de klant maatwerk te bieden. Op basis van wetenschappelijke principes een ontwerp of ontwikkeling van verlichting van de gehanteerde uitgangspunten en normen voor u te realiseren. Dit alles met de bedoelde functie als doel, realisatie op een economische wijze en met oog voor veiligheid voor mens en het beperken/voorkomen van schade aan materiaal licht te implementeren in uw toepassing.

OEM (Original Equipment Manufacturer)
Het is mogelijk om het ontwerp of ontwikkeling volgens uw specificaties uit te voeren met uw gewenste merk. Daarvoor staat onze R&D afdeling voor u klaar om samen te kijken naar een design en praktische toepassingen voor uw lichtoplossing.

ODM (Original Design Manufacturer)
Is de verlichting slechts een onderdeel in het gehele product. Voor ons geen probleem. Ook hierin bieden we de mogelijkheid om een ontwikkeling te realiseren onder uw merk geheel klantspecificiek.

De mogelijkheden met LED zijn onbegrensd in ontwerp, techniek en toepassing. Heeft u een oplossing nodig? Onze ingenieurs gaan de uitdaging graag met u aan. Met een open gesprek waarin uw feedback en onze know-how de handen ineen slaan om van prototype(n) naar eindproduct te komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.